Γιατί ένας επιχειρηματίας να επιλέξει τα επαγγελματικά προγράμματα φυσικού αερίου της εταιρείας φυσικό αέριο;

Όπως η επωνυμία μαρτυράει, η εταιρεία φυσικό αέριο τρέφει μια ιδιαίτερη αγάπη για την ομώνυμη μορφή ενέργειας. Για αυτό άλλωστε ήδη από την αρχή της ιστορίας της επικεντρώθηκε αποκλειστικά στην εισαγωγή και την εξάπλωση τού φυσικού αερίου στην Ελλάδα, καθώς τα περιβαλλοντικά και τα οικονομικά οφέλη ήταν, φυσικά από τότε, φοβερά για να τα αγνοήσει. Από το 1988 μέχρι σήμερα, σχεδιάζονται και προωθούνται προγράμματα φυσικού αερίου αποκλειστικά για επιχειρήσεις. Τα προγράμματα αυτά ξεχωρίζουν από τα τόσα άλλα που πλέον κατακλύζουν την αγορά λόγω των ανθρώπων που υπάρχουν από πίσω. Με μια επίσκεψη ή ένα τηλεφώνημα στην εταιρεία φυσικό αέριο μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε το πρόγραμμα που ταιριάζει απόλυτα στις ενεργειακές ανάγκες της δικής σας επιχείρησης. Ακόμα και αν δε γνωρίζετε τα πάντα σχετικά με τα πλεονεκτήματα τού φυσικού αερίου ή τις εγκαταστάσεις που απαιτούνται, ένας έμπιστος συνεργάτης είναι πάντοτε διαθέσιμος, για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία και να σας συμβουλέψει με βάση τα δικά σας εταιρικά δεδομένα. Αξίζει φυσικά να αναφερθεί ότι το φυσικό αέριο προσφέρει και συνδυαστικά προγράμματα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, για να απολαμβάνετε μεγαλύτερη ανεξαρτησία χάρη στην συνύπαρξη των δύο μορφών ενέργειας.

Το φυσικό αέριο θερμαίνει ολόκληρο τον επαγγελματικό σας χώρο, όσο μικρός ή μεγάλος και αν είναι, και παρέχει αρίστης ποιότητας ενέργεια στον εξοπλισμό σας. Με τα επιχειρηματικά προγράμματα μπορείτε να έχετε όλα αυτά τα οφέλη στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Αξίζει να σημειωθεί ότι το φυσικό αέριο από μόνο του σας «σώζει χρήματα», αφού επιτρέπει στις συσκευές να «ζουν» περισσότερο. Αντίστοιχα, περισσότερα θα είναι τα ποσά που θα παραμένουν στον λογαριασμό σας ή θα μπορείτε να επενδύετε πίσω στην επιχείρησή σας χάρη στα προνόμια που συμπεριλαμβάνονται σε κάθε επαγγελματικό πρόγραμμα της εταιρείας φυσικό αέριο.

Αέριο Επαγγελματικό

Το πιο οικονομικό πρόγραμμα για να συνεχίζουν οι πελάτες σας να αισθάνονται θαλπωρή και ζεστασιά στον επαγγελματικό σας χώρο είναι το Αέριο Επαγγελματικό. Τώρα με τις πιο χαμηλές χρεώσεις, το μόνο που θα σας απασχολεί θα είναι η ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών σας. Και στην περίπτωση που κάτι χαλάσει; Η δωρεάν επίσκεψη τεχνικού στον χώρο της επιχείρησής σας περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα.

Μάθετε περισσότερα

Η εταιρεία φυσικό αέριο είναι πάντα δίπλα στην επιχείρησή σας

Ένας τεχνικός έρχεται στον χώρο σας σε περίπτωση ανάγκης

Αν υπάρξει μια βλάβη σε μια επιχείρηση, είναι υψίστης σημασίας να επιδιορθωθεί αμέσως, για να μην «πάει πίσω» όλη η δουλειά. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, η συνεργασία τής εταιρείας φυσικό αέριο με τη Mondial Assistance αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα για όσους επιλέγουν ένα επαγγελματικό πρόγραμμα φυσικού αερίου. Πιο συγκεκριμένα, στην περίπτωση αναπάντεχης βλάβης, ένας τεχνικός θα έρθει στην επιχείρησή σας άμεσα, για να διορθώσει τη ζημιά.

Θέλετε να αλλάξετε πάροχο και να ενεργοποιήσετε ένα πρόγραμμα φυσικού αερίου για την επιχείρησή σας από την εταιρεία φυσικό αέριο; Είναι πανεύκολο!

Βήμα 1

Τηλεφωνήστε μας στο 69000000. Εναλλακτικά, μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς. Μέσα από την επικοινωνία με έναν εξειδικευμένο συνεργάτη μας, θα βρείτε το ιδανικό επαγγελματικό πρόγραμμα φυσικού αερίου.

Βήμα 2

Θα παραλάβετε τη σύμβαση για το πρόγραμμα που επιλέξατε μέσω κούριερ. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εμάς.

Βήμα 3

Μόλις υπογράψετε τη σύμβαση και την παραλάβουμε, θα ξεκινήσουμε τις διαδικασίες, ώστε μέσα σε λίγες μέρες να ανήκετε επισήμως στο φυσικό αέριο.

Μπορείτε να κερδίσετε χρόνο με την ηλεκτρονική υπογραφή

Η διαδικασία μπορεί να γίνει ακόμα πιο γρήγορα αν παραλείψετε το δεύτερο βήμα. Αντί να σας αποστείλουμε τη σύμβαση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία ηλεκτρονικής υπογραφής. Αυτό σημαίνει ότι θα λάβετε στο κινητό σας ως μήνυμα έναν ειδικό κωδικό, ο οποίος θα λειτουργήσει ως η υπογραφή σας.