Γιατί να επιλέξετε ένα από τα επαγγελματικά προγράμματα ηλεκτρικού ρεύματος της εταιρείας φυσικό αέριο;

Το να έχει κάποιος τη δική του επιχείρηση και να τη διοικεί ακούγεται εντυπωσιακό στην αρχή, αλλά υπάρχουν πάμπολλες υποχρεώσεις και άπειροι στρεσογόνοι παράγοντες που μόνο άλλοι επιχειρηματίες μπορούν να καταλάβουν το σύνθετο συναίσθημα της πίεσης και του πάθους για αυτήν τη δουλειά. Η εταιρεία φυσικό αέριο αντιλαμβάνεται πώς νιώθετε όχι μόνο γιατί και η ίδια έχει περάσει διά πυρός και σιδήρου όλα αυτά τα χρόνια αλλά επίσης επειδή έχει συνάψει μακροχρόνιες συνεργασίες με κάθε λογής επιχειρηματίες, ακούγοντας με προσοχή τις ανάγκες τους και προσφέροντας λύσεις στα ενεργειακά τους προβλήματα. Η γνώση αυτή για τα ενεργειακά εφόδια που χρειάζεται κάθε μικρή ή μεγάλη επιχείρηση, για να λειτουργήσει και να είναι αποδοτική, είναι ο πυρήνας γύρω από τον οποίο η ομάδα τού φυσικού αερίου σχεδιάζει και τελειοποιεί τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. Η μεγάλη ισχύς τού ρεύματος, οι ευνοϊκοί όροι και η άριστη εξυπηρέτηση πελατών είναι διαχρονικές απαιτήσεις όλων των επιχειρηματιών. Το φυσικό αέριο, αφού έχει εξασφαλίσει την παροχή αυτών των πρωταρχικών ζητημάτων, βοηθάει όλες τις εταιρείες να ακολουθήσουν το ρεύμα της εποχής και να μη μείνουν πίσω σε μια κοινωνία που συνεχώς εξελίσσεται. Οι διαδικτυακές υπηρεσίες, που επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση και διαχείριση των λογαριασμών χωρίς το χάσιμο χρόνου της επίσκεψης σε ένα φυσικό κατάστημα, και οι φιλικές προς το περιβάλλον δράσεις καθιστούν το φυσικό αέριο μία εταιρεία στην οποία κάθε επιχειρηματίας μπορεί να βασιστεί.

Το πρώτο και τελευταίο στοιχείο που οφείλει να ελέγξει ένας επιχειρηματίας πριν επιλέξει ένα πρόγραμμα ρεύματος είναι το οικονομικό σκέλος. Το φυσικό αέριο αναγνωρίζει όχι μόνο την αναγκαιότητα του ρεύματος, για να μπορέσει να λειτουργήσει μια επιχείρηση, αλλά και το πόσο δαπανηρή εργασία είναι η διοίκηση μιας εταιρείας. Ειδικά σήμερα που οι τιμές τού ρεύματος έχουν εκτοξευτεί, το φυσικό αέριο συνεχίζει να προσφέρει τις χαμηλότερες τιμές κιλοβατώρας στην αγορά, μένοντας πιστό στους πελάτες τους. Ταυτόχρονα, τα διάφορα προνόμια που συνοδεύουν το κάθε πρόγραμμα ρεύματος στοχεύουν στην παροχή των οικονομικότερων επιλογών, ώστε όλοι οι επιχειρηματίες να έχουν την ηρεμία να επικεντρωθούν στη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών τους και όχι στο να βρουν χρήματα να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς τού ρεύματος.

Ρεύμα MAXI Business 1

Το πρόγραμμα Ρεύμα MAXI Business 1 αποτελεί απόδειξη παροχής στήριξης σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις που αναζητούν οικονομική απόδοση. Με μια εξαιρετική έκπτωση 50%, σας δίνεται πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας ηλεκτρικό ρεύμα για οικονομικές ανάγκες με ισχύ έως 25kVA. Αυτή η μοναδική προσφορά δεν περιλαμβάνει ρήτρες αναπροσαρμογής, παρέχοντας ευελιξία και σταθερότητα για το μέλλον. Εξασφαλίζεται ένα περιβάλλον όπου οι επιχειρήσεις μπορούν να ακτινοβολούν με ενέργεια, μένοντας επικεντρωμένες στην ασφαλή και αποτελεσματική τους ανάπτυξη. 

Μάθετε περισσότερα

Ρεύμα MAXI Business 2

Μια καινοτόμος πρωτοβουλία σχεδιασμένη για επιχειρήσεις που αναζητούν ασυναγώνιστες ενεργειακές λύσεις είναι το πρόγραμμα Ρεύμα MAXI Business 2. Συγκεκριμένα, προσφέρει την ευελιξία μιας συμφωνίας χωρίς σύνδεση, εξυπηρετώντας επιχειρήσεις με ηλεκτρικές ανάγκες που κυμαίνονται από 25 kVA έως 250 kVA. Ένα χαρακτηριστικό αυτού του προγράμματος είναι η δέσμευσή του προς διαφάνεια και δικαιοσύνη, εξαλείφοντας κάθε ρήτρα για αναπροσαρμογή. Αυτό διασφαλίζει σταθερότητα και προβλεψιμότητα σε ένα δυναμικό επιχειρηματικό περιβάλλον.

Υιοθετήστε το μέλλον της ενεργειακής αποδοτικότητας χωρίς τους περιορισμούς συμβατικών συμβολαίων και αναβαθμίστε την επιχείρησή σας σε νέα ύψη.

Μάθετε περισσότερα

Ρεύμα MAXI Night Business

Το πρόγραμμα ενέργειας MAXI Night Business αποτελεί την ιδανική λύση για επιχειρήσεις που είναι ενεργές κατά τη διάρκεια της νύχτας, προσφέροντας οικονομική ευελιξία χωρίς οποιαδήποτε χρέωση συνδρομής. Με μια ενιαία τιμή που ισχύει όλο το 24ωρο, οι επιχειρήσεις μπορούν να απολαύσουν το πλεονέκτημα της σταθερής και προβλέψιμης διαχείρισης του ενεργειακού τους κόστους. Συνδυάζοντας οικονομία και αποτελεσματικότητα, το MAXI Night Business ενισχύει την ανταγωνιστικότητα και παρέχει την απαραίτητη ενέργεια για να φωτίσει την επιτυχημένη πορεία κάθε επιχείρησης, ακόμη και κατά τις σκοτεινές ώρες της νύχτας.

Μάθετε περισσότερα

Ρεύμα Επαγγελματικό 1

Με το Ρεύμα Επαγγελματικό 1 δίνεται έμφαση στη σαφήνεια της επικοινωνίας και στην ευκολία χρήσης για τους εκλεκτούς πελάτες μας. Κατά την έναρξη κάθε μήνα παρέχεται το κόστος μονάδας για την κατανάλωση ενέργειας, βελτιώνοντας την προβλεψιμότητα. Η προηγμένη πλατφόρμα MyAccount απλοποιεί την εισαγωγή και παρακολούθηση της κατανάλωσης ενέργειας, δίνοντας την ευκαιρία στους πελάτες να διαχειρίζονται τις χρεώσεις. Διατηρώντας μια φιλοσοφία εμπιστοσύνης, αποφεύγονται οποιεσδήποτε εκ των προτέρων υποχρεώσεις για πληρωμή μέσω πάγιας εντολής, παρουσιάζοντας τη δέσμευσή μας για την παροχή μιας επαγγελματικής, ολοκληρωμένης και πελατοκεντρικής υπηρεσίας.

Μάθετε περισσότερα

Ρεύμα Επαγγελματικό 2

Για επιχειρήσεις που αναζητούν άνεση και αξιοπιστία χωρίς το βάρος ενός συμβατικού συμφωνητικού είναι το πρόγραμμα ρεύματος Επαγγελματικό 2. Προσαρμοσμένο για επιχειρηματικά σύνολα με απαιτήσεις ισχύος που κυμαίνονται από 25 kVA έως 250 kVA, αυτή η πρωτοβουλία προσφέρει μια ομαλή και αποτελεσματική λύση ενέργειας. Αυτό που ξεχωρίζει σε αυτό το πρόγραμμα είναι η αφοσίωσή του στη διασφάλιση μιας αδιάκοπης παροχής ηλεκτρικού ρεύματος χωρίς το βάρος μιας συμβατικής υποχρέωσης, παρέχοντας στις επιχειρήσεις την ελευθερία να προσαρμόζονται στις διαρκώς εξελισσόμενες ενεργειακές τους ανάγκες. Με έμφαση στην ευκολία χρήσης, εξαλείφουμε την ανάγκη εγγυήσεων πληρωμής, παρέχοντας μια ανέμελη εμπειρία για τους εκλεκτούς πελάτες μας. Οι επιχειρήσεις ανθούν χωρίς περιορισμούς.

Μάθετε περισσότερα

Ρεύμα Επαγγελματικό Νυχτερινό

Mια εξατομικευμένη λύση για επαγγελματίες που επιθυμούν τη βέλτιστη χρήση ενέργειας κατά τις νυχτερινές ώρες αποτελεί το Ρεύμα Επαγγελματικό Νυχτερινό. Αυτό το καινοτόμο πρόγραμμα διαθέτει έναν ειδικό μετρητή νυχτερινής ώρας, εξασφαλίζοντας ακριβή παρακολούθηση και τιμολόγηση για την κατανάλωση ενέργειας μετά το τέλος της κανονικής ωραρίου εργασίας. Με μια ενιαία και σταθερή τιμή καθ’ όλη τη διάρκεια των 24 ωρών, οι επιχειρήσεις μπορούν να απολαμβάνουν μια σαφή τιμολόγηση. Επίσης, η φιλική πλατφόρμα MyAccount παρέχει στους χρήστες απλή διαχείριση και παρακολούθηση των δεδομένων κατανάλωσης. Υποδεχθείτε τα προνόμια του Επαγγελματικού Νυχτερινού Ρεύματος και εξασφαλίστε δύναμη στις επιχειρήσεις να ακμάζουν όλο το 24ωρο.

Μάθετε περισσότερα

Με την εταιρεία φυσικό αέριο μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η επιχείρησή σας λειτουργεί πάντοτε στην εντέλεια

Δωρεάν Επείγουσα Τεχνική Βοήθεια Όποτε Χρειαστείτε

Η εταιρεία φυσικό αέριο συνεργάζεται με την Mondial Assistance, ώστε να πάψει να σας τρομάζει η σκέψη ότι κάποια σοβαρή βλάβη ίσως προκύψει ξαφνικά εκεί που δεν το περιμένετε. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, μπορείτε να παραμείνετε ψύχραιμοι, καθώς θα βρείτε τον κατάλληλο τεχνικό, για να έρθει άμεσα στον χώρο σας και να διορθώσει τη ζημιά στο άψε σβήσε.

Πώς να μεταφέρετε την επιχείρησή σας στο φυσικό αέριο

Βήμα 1

Τηλεφωνήστε στο 2109860061 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας, για να σας καλέσουμε εμείς πίσω. Ένας έμπιστος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει να βρείτε το πρόγραμμα ρεύματος για επιχειρήσεις που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Βήμα 2

Θα σας στείλουμε τη σύμβαση τού προγράμματος που επιλέξατε μέσω κούριερ. Δεν αναλαμβάνετε εσείς τα έξοδα αποστολής.

Βήμα 3

Μόλις λάβουμε στα χέρια μας την υπογεγραμμένη σύμβαση, θα ξεκινήσουμε τις διαδικασίες για τη μεταφορά της επιχείρησής σας στο φυσικό αέριο.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρονική υπογραφή

Στην περίπτωση που δε θέλετε να εμπλακούν τα κούριερ, μπορείτε να αξιοποιήσετε την υπηρεσία ηλεκτρονικής υπογραφής. Αυτό σημαίνει ότι θα λάβετε ένα μήνυμα στο κινητό με έναν κωδικό. Θα συμπληρώσετε αυτόν τον κωδικό όπου ζητείται η υπογραφή σας στη σύμβαση.