Γιατί να επιλέξετε ένα από τα επαγγελματικά προγράμματα ηλεκτρικού ρεύματος της εταιρείας φυσικό αέριο;

Το να έχει κάποιος τη δική του επιχείρηση και να τη διοικεί ακούγεται εντυπωσιακό στην αρχή, αλλά υπάρχουν πάμπολλες υποχρεώσεις και άπειροι στρεσογόνοι παράγοντες που μόνο άλλοι επιχειρηματίες μπορούν να καταλάβουν το σύνθετο συναίσθημα της πίεσης και του πάθους για αυτήν τη δουλειά. Η εταιρεία φυσικό αέριο αντιλαμβάνεται πώς νιώθετε όχι μόνο γιατί και η ίδια έχει περάσει διά πυρός και σιδήρου όλα αυτά τα χρόνια αλλά επίσης επειδή έχει συνάψει μακροχρόνιες συνεργασίες με κάθε λογής επιχειρηματίες, ακούγοντας με προσοχή τις ανάγκες τους και προσφέροντας λύσεις στα ενεργειακά τους προβλήματα. Η γνώση αυτή για τα ενεργειακά εφόδια που χρειάζεται κάθε μικρή ή μεγάλη επιχείρηση, για να λειτουργήσει και να είναι αποδοτική, είναι ο πυρήνας γύρω από τον οποίο η ομάδα τού φυσικού αερίου σχεδιάζει και τελειοποιεί τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. Η μεγάλη ισχύς τού ρεύματος, οι ευνοϊκοί όροι και η άριστη εξυπηρέτηση πελατών είναι διαχρονικές απαιτήσεις όλων των επιχειρηματιών. Το φυσικό αέριο, αφού έχει εξασφαλίσει την παροχή αυτών των πρωταρχικών ζητημάτων, βοηθάει όλες τις εταιρείες να ακολουθήσουν το ρεύμα της εποχής και να μη μείνουν πίσω σε μια κοινωνία που συνεχώς εξελίσσεται. Οι διαδικτυακές υπηρεσίες, που επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση και διαχείριση των λογαριασμών χωρίς το χάσιμο χρόνου της επίσκεψης σε ένα φυσικό κατάστημα, και οι φιλικές προς το περιβάλλον δράσεις καθιστούν το φυσικό αέριο μία εταιρεία στην οποία κάθε επιχειρηματίας μπορεί να βασιστεί.

Το πρώτο και τελευταίο στοιχείο που οφείλει να ελέγξει ένας επιχειρηματίας πριν επιλέξει ένα πρόγραμμα ρεύματος είναι το οικονομικό σκέλος. Το φυσικό αέριο χρεώνει χαμηλά την κιλοβατώρα, αναγνωρίζοντας όχι μόνο την αναγκαιότητα τού ρεύματος, για να μπορέσει να λειτουργήσει μια επιχείρηση, αλλά και το πόσο δαπανηρή εργασία είναι η διοίκηση μιας εταιρείας. Ειδικά σήμερα που οι τιμές τού ρεύματος έχουν εκτοξευτεί, το φυσικό αέριο συνεχίζει να προσφέρει τις χαμηλότερες τιμές κιλοβατώρας στην αγορά, μένοντας πιστό στους πελάτες τους. Ταυτόχρονα, τα διάφορα προνόμια που συνοδεύουν το κάθε πρόγραμμα ρεύματος στοχεύουν στην παροχή των οικονομικότερων επιλογών, ώστε όλοι οι επιχειρηματίες να έχουν την ηρεμία να επικεντρωθούν στη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών τους και όχι στο να βρουν χρήματα να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς τού ρεύματος.

Επαγγελματικό Νυχτερινό MAXI Free Basic

Κρατήστε την επιχείρησή σας ανοιχτή μέρα νύχτα με χαμηλές χρεώσεις όλο το εικοσιτετράωρο. Ένας νυχτερινός μετρητής είναι το μόνο που χρειάζεστε, για να αναβαθμίσετε την ενεργειακή απόδοση της επιχείρησής σας ενώ ταυτόχρονα κάνετε οικονομία. Η δίκαιη κοστολόγηση της προμήθειας του ρεύματος και το δικαίωμα για συμμετοχή στην κρατική επιδότηση θα είναι πολύτιμες ανάσες για τη βιωσιμότητα της επιχείρησής σας. Αλλά το κυριότερο είναι ότι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι επαγγελματίες τεχνικοί μας θα είναι πάντα στο πλευρό σας σε περίπτωση ανάγκης.

Μάθετε περισσότερα

Ρεύμα Επαγγελματικό 1 MAXI Free

Τώρα και οι μικρές επιχειρήσεις μπορούν να βγουν κερδισμένες με το πρόγραμμα ρεύματος Επαγγελματικό 1 MAXI Free. Με μια χαμηλή εφάπαξ συνδρομή θα έχετε στη διάθεσή σας ηλεκτρονικές υπηρεσίες και φθηνότερες χρεώσεις που θα φέρουν έναν αέρα αλλαγής και προόδου στην επιχείρησή σας. Τώρα χωρίς χρεώσεις αναπροσαρμογής και με ένα συμβολικό μηνιαίο πάγιο, θα δείτε την επιχείρησή σας να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται.

Μάθετε περισσότερα

Επαγγελµατικό 2 MAXI Free Basic

Μεγάλες επιχειρήσεις, μεγάλες φουρτούνες, αλλά όχι πια και μεγάλα έξοδα! Το πρόγραμμα Επαγγελματικό 2 MAXI Free σας επιτρέπει να ελέγχετε ηλεκτρονικά την κατανάλωσή σας και να πληρώνετε την κιλοβατώρα σε λογική και σχεδόν κόστους τιμή. Χωρίς δεσμεύσεις συμβολαίου και με μηδενική εγγύηση για όσους ενεργοποιήσουν την πάγια τραπεζική εντολή, θα μπορείτε πλέον να επικεντρωθείτε ανενόχλητοι στους επαγγελματικούς σας στόχους.

Μάθετε περισσότερα

Με την εταιρεία φυσικό αέριο μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η επιχείρησή σας λειτουργεί πάντοτε στην εντέλεια

Δωρεάν Επείγουσα Τεχνική Βοήθεια Όποτε Χρειαστείτε

Η εταιρεία φυσικό αέριο συνεργάζεται με την Mondial Assistance, ώστε να πάψει να σας τρομάζει η σκέψη ότι κάποια σοβαρή βλάβη ίσως προκύψει ξαφνικά εκεί που δεν το περιμένετε. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, μπορείτε να παραμείνετε ψύχραιμοι, καθώς θα βρείτε τον κατάλληλο τεχνικό, για να έρθει άμεσα στον χώρο σας και να διορθώσει τη ζημιά στο άψε σβήσε.

Πώς να μεταφέρετε την επιχείρησή σας στο φυσικό αέριο

Βήμα 1

Τηλεφωνήστε στο 2109860061 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας, για να σας καλέσουμε εμείς πίσω. Ένας έμπιστος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει να βρείτε το πρόγραμμα ρεύματος για επιχειρήσεις που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Βήμα 2

Θα σας στείλουμε τη σύμβαση τού προγράμματος που επιλέξατε μέσω κούριερ. Δεν αναλαμβάνετε εσείς τα έξοδα αποστολής.

Βήμα 3

Μόλις λάβουμε στα χέρια μας την υπογεγραμμένη σύμβαση, θα ξεκινήσουμε τις διαδικασίες για τη μεταφορά της επιχείρησής σας στο φυσικό αέριο.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρονική υπογραφή

Στην περίπτωση που δε θέλετε να εμπλακούν τα κούριερ, μπορείτε να αξιοποιήσετε την υπηρεσία ηλεκτρονικής υπογραφής. Αυτό σημαίνει ότι θα λάβετε ένα μήνυμα στο κινητό με έναν κωδικό. Θα συμπληρώσετε αυτόν τον κωδικό όπου ζητείται η υπογραφή σας στη σύμβαση.