Ενεργοποιήστε τώρα την Προσφορά που σας Ταιριάζει

Στη σημερινή εποχή είναι αδιανόητο για πολλούς να σκεφτούν ότι ένας άνθρωπος θα ζει χωρίς κάποια μορφή ηλεκτρικής ενέργειας στον προσωπικό ή επαγγελματικό του χώρο. Πέρα από τα βασικά αγαθά για την επιβίωση ενός ανθρώπου, όπως η θέρμανση και το μαγείρεμα, οι ανέσεις στις συνθήκες διαβίωσης που έχει επιφέρει η συνεχής τεχνολογική πρόοδος χάρη κυρίως στην κατασκευή ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών -με χαρακτηριστικό παράδειγμα το πολυμηχάνημα στο οποίο διαβάζετε τώρα αυτές τις γραμμές- εξηγούν την άρρηκτη σχέση που υπάρχει μεταξύ της σύγχρονης ανθρώπινης καθημερινότητας και της ενέργειας.

Η εταιρεία φυσικό αέριο βάζει τα δυνατά της, ώστε όλοι οι άνθρωποι ανεξάρτητα από την οικονομική τους κατάσταση να είναι σε θέση να απολαμβάνουν μια άνετη ζωή. Επιτυγχάνει αυτόν τον στόχο δημιουργώντας προγράμματα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου με χαμηλές χρεώσεις και μοναδικά προνόμια. Παράλληλα, και μόνο το όνομα της εταιρείας φυσικό αέριο αποτελεί εγγύηση, καθώς τα πολλά χρόνια δραστηριότητας και καινοτομίας στον χώρο της παροχής ενέργειας σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις αποδεικνύουν έμπρακτα την άριστη γνώση της σε ό,τι αφορά τις ανάγκες και τις επιθυμίες όλων των κατηγοριών των καταναλωτών ενέργειας.

Το Reumakaiaerio αποτελεί επίσημο συνεργάτη και μεταπωλητή της εταιρείας φυσικό αέριο, επειδή διακατέχονται από την κοινή φιλοσοφία σχετικά με την εύκολη πρόσβαση ολονών στο βασικό αγαθό της ηλεκτρικής ενέργειας. Μέσα από τις υπηρεσίες τού Reumakaiaerio μπορεί ο κάθε ιδιώτης ή επιχειρηματίας να ενημερωθεί για τα πιο προνομιακά προγράμματα που ταιριάζουν τέλεια στις δικές του ανάγκες και να μπορέσει να απολαύσει τα ενεργειακά και οικονομικά οφέλη αυτού άμεσα, χωρίς να «τρέξει», να αγχωθεί και να κουραστεί για την ενεργοποίηση του.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση των προνομίων που χαρίζει η εταιρεία φυσικό αέριο, ρίχνοντας μια ματιά στις ασυναγώνιστες προσφορές που διαθέτει και βοηθάει νοικοκυραίους και επιχειρηματίες να αποταμιεύσουν ακόμα περισσότερα χρήματα.

Ρεύμα Μaxi Home Fixed

Εξερευνήστε την καινοτόμο εποχή στην παροχή ενέργειας με το Ρεύμα MAXI Home Fixed! Διασφαλίστε τη χαμηλότερη δυνατή τιμή, ανεξαρτήτως του χρώματος που εμφανίζεται στο τιμολόγιό σας. Με σταθερή τιμή ανά κιλοβατώρα (kWh) διαθέσιμη όλο το 24ωρο για 8 ολόκληρους μήνες, απολαύστε ασφάλεια και σταθερότητα στις τιμές προμήθειας, χωρίς καμία προσαρμογή. Φυσικά, υπάρχει η δυνατότητα χρήσης online εφαρμογών, όπως η υπηρεσία MyAccount. Προετοιμαστείτε για μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενέργειας που χαρακτηρίζεται τόσο από οικονομία όσο και από εμπιστοσύνη!

Μάθετε περισσότερα

Ρεύμα MAXI Business 1

Γνωρίστε το πακέτο ρεύματος MAXI Business 1 το οποίο αποτελεί μια νέα προσέγγιση για επαγγελματίες και επιχειρήσεις και αναμφίβολα αναδεικνύει τη σημασία της ενέργειας. Προσφέρει 50% έκπτωση σε συνεπείς πελάτες, απολαμβάνοντας την αρίστη ποιότητα του ρεύματος χωρίς δεσμευτικές συμβατικές υποχρεώσεις ή ρήτρες προσαρμογής. Είναι η στιγμή να αντικαταστήσετε την ενέργεια με ευελιξία, προσφέροντας στην επιχείρησή σας την απόλυτη δυνατότητα ενεργειακής επιλογής.

Μάθετε περισσότερα

Ρεύμα MAXI Business 2

Tο Ρεύμα MAXI Business 2 θεωρείται «σωτήριο» για επιχειρήσεις με αυξημένες ενεργειακές ανάγκες.Είναι ειδικά διαμορφωμένο για παροχές από 25 kVA έως 250 kVA και προσφέρει την κατάλληλη απάντηση για επαγγελματίες που αναζητούν αποτελεσματικό και αποδοτικό μοντέλο ενέργειας. Επωφεληθείτε από τα προνόμια του ηλεκτρισμού απαλλαγμένοι από δεσμευτικά συμβόλαια. Εννοείται ότι έχετε και εσείς λόγο στον έλεγχο της κατανάλωσής σου με τη βοήθεια του MyAccount. Έτσι κάθε επιχείρηση μπορεί να «αναπνέει» με απόλυτη ελευθερία και ασφάλεια. 

Μάθετε περισσότερα

Μαζί με όλες τις προσφορές, υπάρχουν και φοβερά προνόμια

Ένας τεχνικός θα είναι στον χώρο σας μόλις τον χρειαστείτε

Η εταιρεία φυσικό αέριο κάνει τα πάντα, ώστε να εξασφαλίζει ότι το σπίτι και η επιχείρησή σας λειτουργούν όσο καλύτερα γίνεται. Αυτή η προσπάθεια επιβεβαιώνεται από την συνεργασία της με την Mondial Assistance. Όλοι οι συνδρομητές τού παρόχου ενέργειας έχουν πρόσβαση σε ένα τεράστιο δίκτυο τεχνικών, από όπου μπορούν να βρουν τον κατάλληλο άνθρωπο για να έρθει άμεσα στον χώρο τους και να επιδιορθώσει αποτελεσματικά οποιαδήποτε ζημιά έχει προκύψει.

Θέλετε να επωφεληθείτε και εσείς από τις προσφορές και τα προνόμια της εταιρείας φυσικό αέριο; Αυτό είναι πανεύκολο!

Βήμα 1

Μπορείτε να έρθετε σε επαφή με έναν εξειδικευμένο συνεργάτη μας, τηλεφωνώντας στο 2109860061 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας. Αυτός θα είναι σε θέση να σας ενημερώσει για όλες τις προσφορές, τα προνομιακά προγράμματα και να σας βοηθήσει να βρείτε το κατάλληλο για εσάς.

Βήμα 2

Θα σας στείλουμε την σύμβαση τού προγράμματος που διαλέξατε μέσω κούριερ. Φυσικά, θα πληρώσουμε εμείς τα έξοδα αποστολής.

Βήμα 3

Μόλις λάβουμε την υπογεγραμμένη σύμβαση, θα ξεκινήσουμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για να μεταβείτε στο φυσικό αέριο χωρίς καμία ταλαιπωρία.

Η διαδικασία μπορεί να γίνει ακόμα πιο εύκολη με την ηλεκτρονική υπογραφή!

Αν θέλετε να εξοικονομήσετε ακόμα περισσότερο χρόνο και να μην περιμένετε πότε θα έρθει ο διανομέας στον χώρο σας, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την ηλεκτρονική υπογραφή. Θα λάβετε στο κινητό σας ως μήνυμα έναν ειδικό κωδικό. Ο κωδικός αυτός θα λειτουργήσει ως η υπογραφή σας.