Ενεργοποιήστε τώρα την Προσφορά που σας Ταιριάζει

Στη σημερινή εποχή είναι αδιανόητο για πολλούς να σκεφτούν ότι ένας άνθρωπος θα ζει χωρίς κάποια μορφή ηλεκτρικής ενέργειας στον προσωπικό ή επαγγελματικό του χώρο. Πέρα από τα βασικά αγαθά για την επιβίωση ενός ανθρώπου, όπως η θέρμανση και το μαγείρεμα, οι ανέσεις στις συνθήκες διαβίωσης που έχει επιφέρει η συνεχής τεχνολογική πρόοδος χάρη κυρίως στην κατασκευή ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών -με χαρακτηριστικό παράδειγμα το πολυμηχάνημα στο οποίο διαβάζετε τώρα αυτές τις γραμμές- εξηγούν την άρρηκτη σχέση που υπάρχει μεταξύ της σύγχρονης ανθρώπινης καθημερινότητας και της ενέργειας.

Η εταιρεία φυσικό αέριο βάζει τα δυνατά της, ώστε όλοι οι άνθρωποι ανεξάρτητα από την οικονομική τους κατάσταση να είναι σε θέση να απολαμβάνουν μια άνετη ζωή. Επιτυγχάνει αυτόν τον στόχο δημιουργώντας προγράμματα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου με χαμηλές χρεώσεις και μοναδικά προνόμια. Παράλληλα, και μόνο το όνομα της εταιρείας φυσικό αέριο αποτελεί εγγύηση, καθώς τα πολλά χρόνια δραστηριότητας και καινοτομίας στον χώρο της παροχής ενέργειας σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις αποδεικνύουν έμπρακτα την άριστη γνώση της σε ό,τι αφορά τις ανάγκες και τις επιθυμίες όλων των κατηγοριών των καταναλωτών ενέργειας.

Το Reumakaiaerio αποτελεί επίσημο συνεργάτη και μεταπωλητή της εταιρείας φυσικό αέριο, επειδή διακατέχονται από την κοινή φιλοσοφία σχετικά με την εύκολη πρόσβαση ολονών στο βασικό αγαθό της ηλεκτρικής ενέργειας. Μέσα από τις υπηρεσίες τού Reumakaiaerio μπορεί ο κάθε ιδιώτης ή επιχειρηματίας να ενημερωθεί για τα πιο προνομιακά προγράμματα που ταιριάζουν τέλεια στις δικές του ανάγκες και να μπορέσει να απολαύσει τα ενεργειακά και οικονομικά οφέλη αυτού άμεσα, χωρίς να «τρέξει», να αγχωθεί και να κουραστεί για την ενεργοποίηση του.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση των προνομίων που χαρίζει η εταιρεία φυσικό αέριο, ρίχνοντας μια ματιά στις ασυναγώνιστες προσφορές που διαθέτει και βοηθάει νοικοκυραίους και επιχειρηματίες να αποταμιεύσουν ακόμα περισσότερα χρήματα.

Ρεύμα Οικιακό ΜΑΧΙ Free Basic

Χαρείτε τις ανέσεις του σπιτιού σας όλη μέρα και όλη νύχτα χωρίς ενοχές με το νέο πρόγραμμα ρεύματος Οικιακό ΜΑΧΙ Free. Ένας νυχτερινός μετρητής είναι το μόνο που χρειάζεστε και θα μπορείτε να έχετε όλο το εικοσιτετράωρο σταθερή χρεώση στην κιλοβατώρα. Και τα προνόμια δεν σταματούν εκεί, αφού δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για ρήτρες αναπροσαρμογής και χρονικές δεσμεύσεις. Θα μπορείτε μάλιστα να ελέγχετε την ενεργειακή κατανάλωσή σας ηλεκτρονικά με την υπηρεσία MyAccount.

Μάθετε περισσότερα

Ρεύμα Οικιακό MAXI Free

Τώρα μπορείτε να απολαύσετε ένα σπίτι λουσμένο στο φως και ντουλάπια γεμάτα με το πρόγραμμα ρεύματος Οικιακό MAXI Free Plus. Με τη δωροκάρτα 60€ για αγορές από τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος θα μπορείτε να κάνετε τα ψώνια σας ενώ θα έχετε κάθε μήνα οικονομικές χρεώσεις ρεύματος. Τα χαμηλά μηνιαία πάγια και η απουσία δεσμεύσεων θα σας κάνουν να μη θέλετε να βγείτε από το σπίτι σας.

Μάθετε περισσότερα

Επαγγελματικό Νυχτερινό MAXI Free

Το Επαγγελματικό Νυχτερινό MAXI Free είναι το ιδανικό πρόγραμμα για τις επιχειρήσεις που μένουν ανοιχτές όλη τη νύχτα. Ένας νυχτερινός μετρητής είναι απαραίτητη προϋπόθεση, ώστε να μπορείτε να έχετε σταθερή χρέωση ακόμα και αργά το βράδυ. Ανά πάσα στιγμή θα μπορείτε να ελέγχετε την κατανάλωσή σας ηλεκτρονικά και να διαχειρίζεστε τους λογαριασμούς σας online.

Μάθετε περισσότερα

Επαγγελματικό 1 MAXI Free Plus

Αν η επιχείρησή σας είναι σαν το σπίτι σας, τότε το Ρεύμα Επαγγελματικό 1 MAXI Free Plus είναι το ιδανικό πρόγραμμα για εσάς. Θα έχετε δωροεπιταγή 60€ για να κάνετε τις αγορές σας από οποιοδήποτε σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος. Το πρόγραμμα αυτό όμως προσφέρει και άλλα ασυναγώνιστα προνόμια. Χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής και χρονικές δεσμεύσεις θα μπορείτε να χαρείτε τις λογικές και χαμηλές χρεώσεις στην τιμή της κιλοβατώρας.

Μάθετε περισσότερα

Μαζί με όλες τις προσφορές, υπάρχουν και φοβερά προνόμια

Ένας τεχνικός θα είναι στον χώρο σας μόλις τον χρειαστείτε

Η εταιρεία φυσικό αέριο κάνει τα πάντα, ώστε να εξασφαλίζει ότι το σπίτι και η επιχείρησή σας λειτουργούν όσο καλύτερα γίνεται. Αυτή η προσπάθεια επιβεβαιώνεται από την συνεργασία της με την Mondial Assistance. Όλοι οι συνδρομητές τού παρόχου ενέργειας έχουν πρόσβαση σε ένα τεράστιο δίκτυο τεχνικών, από όπου μπορούν να βρουν τον κατάλληλο άνθρωπο για να έρθει άμεσα στον χώρο τους και να επιδιορθώσει αποτελεσματικά οποιαδήποτε ζημιά έχει προκύψει.

Θέλετε να επωφεληθείτε και εσείς από τις προσφορές και τα προνόμια της εταιρείας φυσικό αέριο; Αυτό είναι πανεύκολο!

Βήμα 1

Μπορείτε να έρθετε σε επαφή με έναν εξειδικευμένο συνεργάτη μας, τηλεφωνώντας στο 2109860061 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας. Αυτός θα είναι σε θέση να σας ενημερώσει για όλες τις προσφορές, τα προνομιακά προγράμματα και να σας βοηθήσει να βρείτε το κατάλληλο για εσάς.

Βήμα 2

Θα σας στείλουμε την σύμβαση τού προγράμματος που διαλέξατε μέσω κούριερ. Φυσικά, θα πληρώσουμε εμείς τα έξοδα αποστολής.

Βήμα 3

Μόλις λάβουμε την υπογεγραμμένη σύμβαση, θα ξεκινήσουμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για να μεταβείτε στο φυσικό αέριο χωρίς καμία ταλαιπωρία.

Η διαδικασία μπορεί να γίνει ακόμα πιο εύκολη με την ηλεκτρονική υπογραφή!

Αν θέλετε να εξοικονομήσετε ακόμα περισσότερο χρόνο και να μην περιμένετε πότε θα έρθει ο διανομέας στον χώρο σας, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την ηλεκτρονική υπογραφή. Θα λάβετε στο κινητό σας ως μήνυμα έναν ειδικό κωδικό. Ο κωδικός αυτός θα λειτουργήσει ως η υπογραφή σας.