Γιατί να επιλέξετε ένα από τα οικιακά προγράμματα ηλεκτρικού ρεύματος της εταιρείας φυσικό αέριο;

Όταν πρόκειται για την ενέργεια που θα εξασφαλίζει την επιβίωση αλλά και την ψυχαγωγία τόσο τη δικιά σας όσο και της οικογένειάς σας, είναι απολύτως λογικό να αναζητάτε έναν πάροχο τον οποίο μπορείτε να εμπιστευτείτε. Η εταιρεία φυσικό αέριο έχει ήδη έναν αιώνα εμπειρίας στο να προσφέρει σε ιδιώτες λόγους για να μείνουν μέσα στο σπίτι. Έχοντας επιβιώσει από διάφορες δυσχερείς και ευχερείς εποχές, είναι εμφανές στην εταιρεία ότι δύο είναι οι διαχρονικές απαιτήσεις που έχουν οι καταναλωτές από τους παρόχους ενέργειας. Η πρώτη είναι η προσφορά φθηνού ρεύματος. Η εταιρεία φυσικό αέριο γνωρίζει την ανάγκη των ιδιωτών να βρουν ένα οικονομικό πρόγραμμα ρεύματος που θα τους επιτρέπει να περνούν ποιοτικό χρόνο με φίλους και οικογένεια στο σπίτι τους, χωρίς το άγχος τού επόμενου λογαριασμού να τους πονοκεφαλιάζει και να μην τους αφήνει να χαρούν τη στιγμή. Για αυτό και παρακάτω θα βρείτε τα πιο οικονομικά προγράμματος ρεύματος της αγοράς.

Το δεύτερο κριτήριο που πάντα θέτουν οι καταναλωτές, αλλά θα πρέπει να έρθετε σε επικοινωνία με τους ανθρώπους της εταιρείας φυσικό αέριο για να διαπιστώσετε ότι όντως το ικανοποιεί, είναι η άριστη εξυπηρέτηση. Το ρεύμα είναι ένα αγαθό, η έλλειψη του οποίου γίνεται εύκολα αισθητή και δυσβάσταχτη. Για αυτό οι επαγγελματίες που αποτελούν την εταιρεία διαμορφώνουν καινοτόμα προγράμματα που εξασφαλίζουν ότι δε θα υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος που δε θα μπορέσει να βρει το πρόγραμμα εκείνο που θα του ταιριάζει απόλυτα, τόσο στο μέγεθος των καταναλωτικών του αναγκών όσο και στην τσέπη του. Αλλά και στην περίπτωση που προκύψει κάποιο πρόβλημα ή κάποια ανησυχία, οι άνθρωποι που βρίσκονται στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών έχουν επιλεχθεί συνετά και έχουν εκπαιδευτεί προσεκτικά, ώστε να είναι σε θέση όχι μόνο να απαντήσουν κάθε ερώτηση αλλά επίσης να κάνουν τον κάθε επικείμενο ή υπάρχοντα πελάτη να νιώσει άνετα και να έχει τη σιγουριά ότι μιλάει με έναν άνθρωπο που τον ακούει με προσοχή και θα κάνει τα πάντα για να τον εξυπηρετήσει επιτυχώς.

Ρεύμα Οικιακό MAXI Free Plus

Αν έχετε έναν νυχτερινό μετρητή, είστε σε θέση να εξασφαλίσετε την χαμηλότερη χρέωση ρεύματος της αγοράς για όλες τις ώρες της μέρας -και της νύχτας. Δεν υπάρχουν δεσμεύσεις και ρήτρες αναπροσαρμογής για να σας αγχώνουν. Μάλιστα, το πρόγραμμα αυτό συμμετέχει στην κρατική επιδότηση και στο κοινωνικό οικιακό τιμολόγιο. 

Μάθετε περισσότερα

Οικιακό ΜΑΧΙ Free

Θέλετε την πιο οικονομική χρέωση ρεύματος για το σπίτι σας; Έχετε μπερδευτεί με τις διαφορετικές τιμές κιλοβατώρας για μέρα και νύχτα; Το Οικιακό ΜΑΧΙ Free είναι το πρόγραμμα ηλεκτρικού ρεύματος που ψάχνετε. Η σταθερή χρέωση όλο το 24ωρο και η απουσία της ρήτρας αναπροσαρμογής σας επιτρέπει να ξέρετε συνεχώς πόσο θα πρέπει να πληρώσετε στο τέλος κάθε μήνα. Για σιγουριά, μπορείτε να ελέγξετε την κατανάλωσή σας ηλεκτρονικά στο MyAccount. Και έχετε δώρο από εμάς τα πάγια των τριών πρώτων μηνών.

Μάθετε περισσότερα

Τα προνόμια δεν τελειώνουν ποτέ εδώ!

Alpha Bank Bonus για όσους πληρώνουν ηλεκτρονικά τους λογαριασμούς τους

Με την εταιρεία φυσικό αέριο η πληρωμή των λογαριασμών ρεύματος γίνεται όχι μόνο απλή αλλά και συμφέρουσα. Ο κάθε ιδιώτης που εξοφλεί έναν λογαριασμό ηλεκτρονικά λαμβάνει κάθε φορά Alpha Bank Bonus, τους οποίους μπορεί να εξαργυρώσει όπως επιθυμεί. Αυτό ισχύει για όλα τα οικιακά προγράμματα ρεύματος.

Δωρεάν τεχνική βοήθεια για επείγουσες καταστάσεις

Η εταιρεία φυσικό αέριο είναι δίπλα σε κάθε ιδιώτη, για να διατηρεί το σπίτι του όχι μόνο φωτεινό και ζεστό αλλά επίσης απολύτως λειτουργικό. Πλέον δε θα χρειάζεται να αγχώνεστε για πιθανές βλάβες που ίσως προκύψουν ξαφνικά. Η συνεργασία με τη Mondial Assistance επιτρέπει σε όλους τους συνδρομητές των οικιακών προγραμμάτων ρεύματος της εταιρείας φυσικό αέριο να βρουν τον καλύτερο τεχνικό, όπως ηλεκτρολόγο ή υδραυλικό, για να επιδιορθώσει οποιαδήποτε αναπάντεχη ζημιά εμφανιστεί στο σπίτι τους εντελώς δωρεάν.

Θέλετε να αλλάξετε πάροχο και να ενεργοποιήσετε ένα οικιακό πρόγραμμα ρεύματος του φυσικού αερίου; Είναι υπερβολικά απλό!

Βήμα 1

Καλείτε στο 2109860061 ή συμπληρώνετε τη φόρμα επικοινωνίας, για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα προγράμματα ρεύματος και να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

Βήμα 2

Θα σας στείλουμε τη σύμβαση για το οικιακό πρόγραμμα ρεύματος που επιλέξατε με κούριερ, για να την υπογράψετε. Δεν επιβαρύνεστε εσείς με τα έξοδα αποστολής.

Βήμα 3

Μόλις λάβουμε την υπογεγραμμένη σύμβαση, αρχίζουμε τις διαδικασίες για την άμεση μεταφορά σας στην εταιρεία φυσικό αέριο.

Ξέρετε για την ηλεκτρονική υπογραφή;

Υπάρχει η δυνατότητα να παραλείψετε το Βήμα 2, αν δεν επιθυμείτε να λάβετε τη σύμβαση για την ενεργοποίηση τού νέου προγράμματος μέσω κούριερ. Η άλλη εναλλακτική είναι να ζητήσετε έναν κωδικό, τον οποίο θα λάβετε ως μήνυμα στο κινητό σας, και θα μπορέσετε να τον χρησιμοποιήσετε αντί για την πραγματική σας υπογραφή όπου ζητείται στη σύμβαση.