Τι είναι η έκπτωση συνέπειας;

Η έκπτωση συνέπειας είναι μια επιβράβευση για την έγκυρη πληρωμή των λογαριασμών ενέργειας. Εξοφλώντας τους λογαριασμούς πριν την ημερομηνία λήξης τους, θα έχετε έκπτωση στους λογαριασμούς ύστερα από τον εκκαθαριστικό. Η έκπτωση ανέρχεται στο ποσοστό που ισχύει για το πρόγραμμα ρεύματος ή φυσικού αερίου που έχετε ενεργοποιήσει.

Τι είναι η ρήτρα αναπροσαρμογής;

Η ρήτρα αναπροσαρμογής αποτελεί χρέωση που ανταποκρίνεται στην τιμή που διέθεσε ο πάροχος ενέργειας για να προμηθευτεί την ηλεκτρική ενέργεια.

Έγινε διακοπή ρεύματος. Πού πρέπει να απευθυνθώ;

Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος εξαιτίας κάποιας βλάβης ή έργων στην περιοχή, θα πρέπει να απευθυνθείτε στον Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ).

Ανήκω σε άλλο πάροχο. Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω ένα πρόγραμμα της εταιρείας φυσικό αέριο;

Με τρία απλά βήματα μπορείτε να μεταφερθείτε γρήγορα και εύκολα στην εταιρεία φυσικό αέριο. Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας ή τηλεφωνήστε στο 2109860061 για να σας εξηγήσουμε αναλυτικά τη διαδικασία.

Γιατί να επιλέξω την εταιρεία φυσικό αέριο για την ενέργεια στο σπίτι ή την επιχείρησή μου;

Η εταιρεία φυσικό αέριο δραστηριοποιείται πάνω από 100 χρόνια στον τομέα της προμήθειας φυσικού αερίου. Ακολουθώντας τους ρυθμούς της εποχής και ακούγοντας τις ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων, διαμορφώνει προγράμματα φυσικού αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις τού κάθε καταναλωτή.