Γιατί να προτιμήσετε τα προγράμματα αερίου για το σπίτι από την εταιρεία φυσικό αέριο;

Το φυσικό αέριο είναι μια εταιρεία με μεγάλη ιστορία στον χώρο της ενέργειας. Όπως αποκαλύπτει το όνομά της, η πίστη της στην σπουδαιότητα τού φυσικού αερίου την έκανε να επενδύσει σε αυτό και να επιτρέψει σε πολλούς ιδιώτες και επιχειρηματίες να εκμεταλλευτούν τα οφέλη που αυτό προσφέρει. Ούσα μία από τις πρώτες εταιρείες που έφεραν και προώθησαν το φυσικό αέριο στην Ελλάδα, το φυσικό αέριο γνωρίζει καλά τις ενεργειακές ανάγκες κάθε σπιτικού και διαμορφώνει προγράμματα, ώστε όλοι να μπορούν να βρουν εκείνο που ταιριάζει απόλυτα στις μοναδικές καταναλωτικές τους τάσεις και το πορτοφόλι τους. Αυτό το καταφέρνει, καθώς πέρα από την παροχή της ενέργειας, αναλαμβάνει και έναν συμβουλευτικό ρόλο, για να εξασφαλίσει ότι οι πελάτες της θα είναι ευχαριστημένοι με τις υπηρεσίες της.Η εμπιστοσύνη που δείχνουν εκατοντάδες χιλιάδες ιδιώτες συνδρομητές των διαφόρων προγραμμάτων στο πέρασμα των χρόνων αποδεικνύει ότι όντως πετυχαίνει αυτόν τον υψηλό στόχο. Παράλληλα, οι επαγγελματίες που στελεχώνουν την εταιρεία με το πάθος και τις γνώσεις τους πάνω σε θέματα φυσικού αερίου και τεχνολογίας σχεδιάζουν καινοτόμα προγράμματα, που τραβούν τα βλέμματα ολόκληρης της αγοράς.

Ένα ακόμα στοιχείο των προγραμμάτων φυσικού αερίου από το φυσικό αέριο που προσέχουν και εκτιμούν οι ιδιώτες είναι η κοστολόγησή τους. Ακριβώς επειδή το φυσικό αέριο προσφέρει υπηρεσίες που είναι απαραίτητες για την επιβίωση τού ανθρώπου, όπως η θέρμανση, το ζεστό νερό και το μαγείρεμα, είναι υψίστης σημασίας όλοι να έχουν πρόσβαση σε αυτό ανεξάρτητα από την οικονομική τους δυνατότητα. Το φυσικό αέριο είναι γνωστό για τις χαμηλές χρεώσεις που θέτει σε όλα τα προγράμματα για το σπίτι. Ταυτόχρονα, όλα συνοδεύονται από μοναδικά προνόμια, επιτρέποντας ακόμη μεγαλύτερη άνεση για την εξόφληση των λογαριασμών χωρίς να αποτελεί ένα ακόμα άγχος για τα νοικοκυριά.

Αέριο Οικιακό Πλήρες Extra

Τώρα μπορείτε να απολαμβάνετε ένα ζεστό σπίτι, φαγητό και μπάνιο όλο το 24ωρο χωρίς κανένα άγχος για τον λογαριασμό που θα σας περιμένει τον επόμενο μήνα. Η μειωμένη χρέωση στην τιμή της προμήθειας είναι που κάνει αυτό το πρόγραμμα να ξεχωρίζει. Παράλληλα, το χαμηλό μηνιαίο πάγιο και η μηδενική εγγύηση με την ενεργοποίηση της πάγιας τραπεζικής εντολής το κάνει ασυναγώνιστο.

Μάθετε περισσότερα

Με τα οικιακά προγράμματα φυσικού αερίου της εταιρείας φυσικό αέριο τα οφέλη για το σπίτι σου είναι περισσότερα από όσα φαντάζεσαι

Κερδίζετε Alpha Bank Bonus με κάθε ηλεκτρονική πληρωμή λογαριασμού

Σήμερα οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν συνηθίσει να κάνουν αγορές και να εξοφλούν λογαριασμούς ηλεκτρονικά. Κάνοντας αυτήν την απλή διαδικασία, με την οποία εξοικονομείτε χρόνο, τώρα θα κερδίζετε και Alpha Bank Bonus. Και φυσικά, μπορείτε να επιλέξετε εσείς πώς θα τους εξαργυρώσετε.

Χρειάζεστε επειγόντως έναν τεχνικό; Τώρα τον βρήκατε!

Δεν είναι καθόλου ασυνήθιστο να προκύπτει ξαφνικά μια βλάβη στο σπίτι, που πηγαίνει όλο το πρόγραμμά σας πίσω, γιατί πρέπει να ασχοληθείτε με αυτή οπωσδήποτε. Είναι σύνηθες όμως να μην ξέρετε κάποιον έμπιστο τεχνικό, για να έρθει άμεσα στον χώρο σας να σας βοηθήσει. Αυτά δε θα είναι πλέον πρόβλημα για εσάς, καθώς η εταιρεία φυσικό αέριο συνεργάζεται με τη Mondial Assistance, για να βρίσκετε πάντοτε εύκολα και γρήγορα τον τεχνικό που χρειάζεστε.

Θέλετε να αλλάξετε πάροχο και να ενεργοποιήσετε ένα οικιακό πρόγραμμα ρεύματος του φυσικού αερίου; Είναι υπερβολικά απλό!

Βήμα 1

Καλέστε μας στο 2109860061 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας, για να σας πάρουμε εμείς τηλέφωνο. Ένας έμπιστος και άριστα καταρτισμένος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το τέλειο πρόγραμμα φυσικού αερίου για το σπίτι σας.

Βήμα 2

Θα σας αποστείλουμε τη σύμβαση τού προγράμματος που διαλέξατε ταχυδρομικώς, για να την υπογράψετε. Τα έξοδα αποστολής είναι δικά μας.

Βήμα 3

Μόλις παραλάβουμε την υπογεγραμμένη σύμβαση, θα ξεκινήσουμε τη διαδικασία μεταφοράς και σύντομα θα ανήκετε στο φυσικό αέριο.

Μπορείτε να υπογράψετε και ηλεκτρονικά

Αν δε θέλετε να λάβετε τη σύμβαση μέσω κούριερ, έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία της ηλεκτρονικής υπογραφής. Τα πράγματα είναι πολύ απλά σε αυτήν την περίπτωση. Η σύμβαση θα έρθει στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο. Επίσης, στο κινητό σας θα λάβετε ένα μήνυμα με έναν ειδικό κωδικό. Ο κωδικός αυτός θα λειτουργήσει ως η υπογραφή σας.